Kategorier

Produsenter

Alpha - EzMilitary Portabelantenne 2.0 komplett med  tripod Se i full størrelse

Alpha - EzMilitary Portabelantenne 2.0 komplett med tripod

6-80m, 500W med tripod.

Mer detaljer

1 vare på lager

4 689,00 kr

"Komplett Multiband antenne" er ekstremt portable og robust antenne. som kan bli brukt uten tuner for alle bånd fra 10-80 meter. Hovedpunktene for denne antennen er , rask montering,lett bruk, (ingen tuner), og funksjonibel både for lokale og DX kontakter.

I hjertet av designet til denne antennen er den nylig utvikldede balunen, med svært solid metalkasse. Til denne balunen kobler man to radiatører, en vertikal pisk, og en horisontal kabel. I tilegg kobler man til en motvekt. Både motvekten og den horisontale radiatoren har et lite jordspyd for rask montering. Med denne kombinasjonen av vertikal og horisontal radioator, får man en utstråling som er god for DX

For enkel montasje følger det med en "JAW-mount", Dette er en veldig solid klemme som kan festes enkelt i trær, eller på gjære stolper, eller andre passende steder. På denne klemmen skrur man fast balunen og kobler til motvektene. Koblingen mot balunen er en SO-239, normal PLt.

PGA. antennnens båndbredde trenger man ingen ekstra tuner under normale kondisjoner, og SWR, skal normlat holde seg under 2:1, noen felter med høyere swr kan finnes på lavere bånd.
Lengden av pisken er omtrent 4m lange, og den horisontale radiatoren er ca 7,6m. Maks effekt er 500w.

Inkludert i pakken er :

  • Bærebagg til antennen, med plass til Tripod inni.
  • Tripod på 180CM
  • Solid metall Balun
  • Vertikal radiator pisk utfoldet lengde 4m
  • Ledningsradiator 7.6m lang med jordspyd
  • Motvektsledning med jordspyd, 2.4m lengde
  • Solid JAW-Mount Montasjeklemme.